zondag 20 mei 2007

Werk aan de winkel: dag 3


Groepsfoto!
Originally uploaded by cococinelle.
Dag 3 is de eerste dag dat mijn sleutelmaatje Tom is komen meehelpen. En met twee gaat alles veel beter dan alleen, dus we hebben vandaag veel kunnen doen: demontage van zowat alle elektriciteit in de kofferruimte en elders: contact, lampenrelais, pinkerrelais, contactdoos, snelheidsmeter, rooster voor een luidspreker, pinker aan het stuur ...
Ook hebben we geprobeerd de deuren eruit te halen, maar hier zijn we op het eerste grote probleem gestoten. 3 van de 16 schroeven zijn te zwak en we hebben ze dus niet kunnen losmaken... Dus nu wordt het rondneuzen op het net hoe we best deze 3 schroeven 'uitboren'. Dat wordt nog zeker spannend! We houden jullie op de hoogte van de verdere evoluties.
Wat hebben we nog gedaan? Al een 'flappinker' losgemaakt, het interieurlicht verwijderd en de rubberen bekleding van de middenconsole verwijderd. Zeker klikken op de foto voor meer informatie!

3 opmerkingen:

Teun Michiels zei

Gewoon mega tof!! Een planning is waarschijnlijk niet te maken tot op de maand... maar zit er een idee achter in welk seizoen van welk jaar de kever zou moeten bollen? :-)

Grtjs!
Bro

Cococinelle zei

Absoluut megatof! Een planning is inderdaad onbegonnen werk. Er is wel een rudimentaire werkplanning die gaat als volgt:

1. Carosserie (demonteren onderdelen, losmaken van onderstel + restaureren)
2. Onderstel restaureren (assen, wielen, remsysteem, ...)
3. Elektriciteit en motor
4. Afwerking

Een jaar of seizoen opgeven is onmogelijk... 1 ding zou altijd tof zijn: als'm af is als we ooit trouwen... maar ook daar is nog geen datum voor vastgelegd ;-) Dus... de site blijven opvolgen is de boodschap!

Greetz!

CharlotteWaas zei

hey tijseke,
geweldige site is dit zeg! hopelijk word het kevertje net zo geweldig eh!! bedankt voor de vermelding van mijn naam op deze site trouwens! als je nog eens hulp nodig hebt (liefst iets simpels) dan weet je me wonen eh!

greetzzz van ' de lieftallige zus van jannicke, charlotte'